browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rozlúčková schôdza KPŽ ŽU 2.4.2008

Posted by on 2. apríla 2008

7Ani sme sa nenazdali a pomaly ale isto sa nám priblížil 8. týždeň letného semestra, pre mnohých isto nič výnimočné, veď ešte je času dosť do konca. No pre končiace ročníky to znamená predčasný koniec semestra a začiatok skúškového obdobia, ktoré vrcholí štátnymi skúškami.

Keďže nás končiacich sa v našom kolektíve tento krát našlo viac, rozhodol sa náš predseda usporiadať schôdzu v trocha inom duchu a na inom mieste ako sme boli doposiaľ zvyknutí, i preto, že v našej klubovni práve prebiehali volby do študentskej časti akademického senátu. A tak sme našu schôdzu presunuli o šesť poschodí vyššie, do miestnosti bývalej kinosály na našom bloku.

Podľa príkazu predsedu, sa skoro všetci členovia dostavili na stretnutie v klubových tričkách, v pláne bolo totiž spoločné fotenie. Než sme však mohli prikročiť k tomuto činu, museli sme počkať na predsedu, ktorý bol zaneprázdnený senátnymi volbami a na Jirka, ktorý bol odcestovaný. A tak na začiatok, aby čas utiekol, začali sme našu schôdzu prezeraním fotografií. Kedže sme mali k dispozícií projektor, musel som pohotovo vyriešiť problém s premietacou plochou, pretože v miestnosti nebola vhodná stena ani premietacie plátno. Túto absenciu sa mi našťastie podarilo vyriešiť predsedovou posteľnou plachtou (všetci ďakujeme, za požičanie =) ). Veď bolo na čo prezerať, minulý piatok sa konal Deň otvorených dverí na našej fakulte, no a hneď na to, v sobotu sa konala jazda s M131.1 zo Zvolena do Veľkého Krtíša.

Fotografie sa nám však rýchlo minuly, tak som povyťahoval zopár mojich z archívu, kým nedorazil predseda s Jirkom. To sme už mohli začať s oficiálnou časťou schôdze. Našim končiacim spolučlenom Miškovi Tunegovi a Jirkovi Pokornému predseda odovzal čestné diplomy a ťapky so Žilinskou klubovinou. Potom nasledovalo spoločné fotenie v klubových tričkách, iba škoda, že nie sme úplne všetci na fotografii. Po fotení, na Jirkov podnet, sme sa nakoniec na pamiatku všetci podpísali na jeho a Miškov diplom. Po týchto oficialitách sme prezreli ešte zopár fotografií.

Na záver, keď sme už mali k dispozícií projektor, som na počítači pustil simulátor MSTS, pri ktorom sa odreagoval so 162kou najprv Haldo a po ňom aj Jirko. Napokon sa ešte hŕstka z nás pobrala uhasiť smäd, do blízkeho podniku a v dobrej nálade ukončiť schôdzu.

Bc. Martin Horňák, foto: autor, Miroslava Gorčáková & Lenka409…

Comments are closed.